El Mercat guanya el Primer Premi de la Secció Especial en la categoría Infantil d’Alzira

0
490

La falla El Mercat, de l’excel.lent artista local, Julio Monterrubio, ha guanyat el primer premi de la Secció Especial de la categoria infantil, així com el premi Enginy i Gràcia. En esta secció, Camí Nou ha sigut segona, mentre la falla de la Plaça major ha quedat en tercer lloc.

En la Primera Secció la trionfadora ha sigut la falla Sants Patrons, en la Segona Secció la guanyadora ha estat Caputxins, mentre en la Segona B el primer guardó ha estat per a la falla Plaça La Malva.

L’artista faller alzireny,Bernat Estela, ha fet tres podis en esta categoria en ser l’autor dels monuments del Mercat, Sants Patrons i Capuxins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here