Les fortes ratxes de vent obliguen a suspendre el bombardeig aeri de la mascletà d’Alzira

0
424
Mascletà disparada ahir a Alzira
Contra la meteorologia no es pot lluitar. I és que este matí el fort vent de ponent ha obligat a suspendre part de la mascletà que va disparar la Pirotècnia Germans Caballer d’Alemara. La Junta Local Fallera d’Alzira va rebre un notificació de les autoritats en què només permetien disparar la part de la mascletà aèria. El president de la JLF, Vicent Muñoz, va transmetre la notícia a totes les falleres majors d’Alzira que van presenciar amb ànim i un poc de resignació esta primera mascletà. Però Germans Caballer, a pesar d’esta suspensió parcial, va disparar un sonora mascletà que va ser molt aplaudida pel públic que es congrega en la contornada de la Plaça del Regne. En la tribuna, a més de les falleres majors d’Alzira, Andrea Palau i Esther Casterá, va estar present l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i membres de la Corporació. Totes les falleres majors de les 35 comissions van ser les encarregades de donar l’orde al pirotècnic.

Al finalitzar la disparada, Eduardo García, de l’empresa Germans Caballer va manifestar que era «una llàstima que el vent hi haja devaluat l’espectacle, el bombardeig aeri és el tot d’una mascletà». De totes maneres, es va mostrar satisfet pels aplaudiments del públic. «De 36 quilos de pólvora, hem llançat 26 quilos, a la pròxima serà», va dir.

MVI_0336

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here