La Falla Cánovas de Carcaixent torna a guanyar un doblet històric, la Plaça Major és segona i Creu Julià Ribera, queda en tercer lloc

1
532
Alegria en Cànovas

La comissió Cánovas del Castillo va ser la gran triomfadora en les falles de Carcaixent a l’emportar-se el primer premi tant pel seu monument gran com per l’infantil, la qual cosa va provocar l’alegria i l’emoció entre els components de la comissió. En la categoria de monuments grans la segona posició va ser per a Plaça Major, seguida per les falles Creu Julià Ribera, Jardí de l’Alegria, Avinguda Joan XXIII i La Muntanyeta que va ser sexta.

Este mateix sabor a glòria és el que assaborix des d’esta nit Cánovas del Castillo en la modalitat de monument infantil. El segon, tercer i quart premi va ser, en este ordre, per a les comissions infantils de Plaça Major, Jardí de l’Alegria i La Muntanyeta. La quinta plaça va ser per a Creu Julià Ribera i Mestre Giner va ser sexta. A més, els millors ninots, que s’alliberaran del foc van ser el de Plaça Major en els monuments grans i el de Cánovas del Castillo en els xicotets. La millor crítica local se la va portar Pes de la Fulla mentres que el premi d’enginy i gràcia va ser per a Cánovas. Les millors presentacions van ser per a Plaça Major, Avinguda Germanies i Cánovas, mentres que el podi per l’ús del valencià ho van ocupar, Creu Julià Ribera, Plaça Els Dies i Jardí de l’Alegria. Els tres millors llibrets de la ciutat van ser els realitzats per Creu Julià Ribera, Plaça Major i Plaça Els Dies.

Fotos: Juan Penadés

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here