L’AULARI DE LA UNIVERSITAT CATÒLICA, UN PROJECTE QUE NO SABEM COM S’ACABARÀ

0
375

OPINIÓ: PACO SALOM/BLOC DE CARCAIXENT

L’obra que el sr Conseller Font de Mora ha vingut a publicitar és la primera fase (l’estructura de l’edifici) d’un edifici destinat a aulari per a la Universitat Catòlica San Vicente Martir, que es finança amb els diners públics del Pla Confiança i ocupa els terrenys públics que servien com a recinte firal a la zona de Gaianes. En el seu moment, el Bloc ja es va oposar a esta inversió, ja que consideràvem que hi havia d’altres més prioritàries per al desenvolupament productiu de la ciutat. Però en este moment, la visita del Conseller posa en evidència al PP local. Per un costat, l’acte de propaganda a dos mesos de les eleccions, d’un projecte que no sabem com ni quan es podrà acabar, en tant que ara per ara és impossible que es costegen amb càrrec al pressupost municipal.

L’alcaldessa afavoreix els negocis dels sectors afins al Partit Popular, i actua en contra dels interessos del seus veïns.

Per un altre costat, queda demostrat que l’alcaldessa i el portaveu de PP mentiren als empresaris i hostalers presents al plenari del mes de setembre. En aquell ple, l’associació de comerciants i els hostalers de Carcaixent, demanaren a l’equip de govern, que les atraccions de fira que s’instal·len en octubre amb motiu de les festes patronals, ho feren al mateix recinte que l’any anterior i no als afores del poble, prop del centre comercial. La resposta del PP fou que a la zona de Gaianes no es podia instal·lar perquè les obres de l’aulari anaven a començar d’immediat i per tant, la ubicació elegida era al centre comercial. En aquell moment, l’argument ja ens resultà poc creïble, i el temps ens està donant la raó. Una setmana abans de les festes patronals, l’empresa adjudicatària col·locà unes tanques i dugué alguna maquinària per donar sensació d’activitat. Però la realitat és que des d’aleshores en aquell lloc no s’ha fet res. Això no obstant, és important remarcar que l’alcaldessa no té la consciència molt tranquila, en tant que no vol reconèixer el desti final de l’edifici (la Universitat Catòlica), un fet admés en privat pels seus regidors, i que ella en públic tracta de dissimular dient que li agradaria que fora per a qualsevol universitat, ja siga pública o privada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here