Els primers ninots de Sants Patrons, el Parc i L’Alquenència ja estan al carrer

0
441
Sants Patrons

Dins el seguiment que fem a la plantà dels monuments d’Alzira hui hem recorregut tres falles de diferents seccions; Sants Patrons de la 1ª Secció, El Parc de la 2ª i l’Alquenència de la 2ª B.

La més avançada de les tres és la de Sants Patrons on ja es veu el cos central d’una falla que porta per lema Somnis d’Alzira. Allí fallers i falleres dirigits pel president, Francesc Serrano, tiraven una maneta a l’artista, Jordi Fresquet, per repartir-se el treball.

Al Parc tenien, a migdia, cuasi tot el monument amagat al casal per resguardar-lo de la pluja, to i que, coincidint amb les ullades de sol, començaven a traure les primeres peces del Queen monument (lema de la falla) al carrer. Vicent Sancho és el president d’esta falla que  ha dipositat tota la seua confiança a l’artista, Vicent Chaveli.

Mentre a l’Alquenència fallers i veïns miraven com l’artista, Enric Oliver, repintaven un ninot del monument anomenat El món especial, de la comissió presidida per Josep Soler.

 MVI_0148

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here