El món faller de Benifaió obri les festes amb la Cavalcada i la Crida

0
440
Crida a càrrec de la Fallera Major de Benifaió

El temps va acompanyar la jornada del diumenge. Després d’ajornar la Cavalcada i la Crida per previsió de pluja les cincs comissions falleres de Benifaió i la Junta Local van poder celebrar un dels actes més multitudinaris de les festes falleres, la Cavalcada i la posterior Crida fallera 2011. Carrosses amb les Falleres Majors i presidents infantils de cada comissió local, una àmplia varietat de disfresses i molta música van ser els ingredients de la jornada festiva. Sens dubte un de les disfresses amb coreografia inclosa que va crear gran expectació va ser el dels nadadors professionals oferits pels fallers de la comissió Arturo Més.

Multitudinària Crida Fallera

Després del recorregut oficial, els màxims representants de cada comissió es van traslladar fins al balcó de l’Ajuntament de Benifaió on van ser rebuts per l’alcaldessa de Benifaió, Amparo Arcís, i les Falleres Majors de la ciutat, Sonia Domingo i Betlem Hervás. Les ambaixadores de la festa fallera van dur a terme una crida davant de milers de fallers i veïns que ovacionaven des de la Plaça cada paraula de Sonia i Betlem. La Fallera Major es va dirigir al multitudinari món faller present en la Plaça Major desitjant “que l’esforç de tot un any comence ja a donar els seus fruits perquè disfrutem d’unes falla en pau, harmonia i bon temps”. La Fallera Major Infantil va tindre paraules per als més menuts: “que la nostra alegria s’impose en cada casal, en els carrers, en els mascletaes ja que nosaltres, el món faller infantil tenim una gran responsabilitat, la de continuar amb esta tradició valenciana i fallera”. Després de la crida l’alcaldessa de Benifaió va entregar a Sonia i Betlem els claus de la ciutat com a regnes falleres 2011.

 Xavier Pérez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here