El Centre de Salut d’Algemesí s’ampliarà per oferir noves especialitats

0
547

El secretari autonòmic de sanitat, Lluís Rosado, ha presidit aquest matí l’acte de presentació del projecte d’ampliació i reforma del centre de salut d’Algemesí que duplicarà la seua superfície i oferirà noves especialitats com Traumatologia, Odontologia, Dermatologia i Ginecologia, entre d’altres.

Rosado ha estat acompanyat pel director gerent del departament de Salut de La Ribera, Manuel Marín i per l’alcalde del municipi, Vicente Ramón García.

El projecte contempla la remodelació de la planta baixa de l’actual edifici del centre de salut i la construcció d’una instal.lació annexa de tres plantes completament comunicada amb l’actual. Les obres de reforma afectaran a l’àrea de rehabilitació i preparació al part.

D’altra banda l’edifici nou afegirà especialitats que, ara per ara no gaudeix, el centre de salut d’Algemesí com son; Ginecologia, Dermatologia, Oftalmologia, Traumatologia i Odontologia, així com una unitat de Salut sexual i reproductiva. Així tambè, el nou edifici acollirà un Àrea d’urgències/hospital de dia, un àrea de radiologia, que comptarà entre d’altres amb una sala de telemandosi, altra sala per a ecógraf, l’ àrea de pediatria i la de vacunació.

Segons ha destacat Rosado l’ampliació i reforma «és un bon exponent de l’aposta de la Conselleria de Sanitat per apropar proves i serveis al ciutadans que actualment es realitzen a L’Hospital de la Ribera».

Per a l’alcalde, Vicent García «es tracta d’un projecte que suposarà importants millors per a la salut i el benestar dels algemesinencs donat que s’incrementarà la seua qualitat de vida». García ha afegit que la reforma i l’ampliació del centre de salut «ficarà a Algemesí a la vanguarda pel que fa a la prestació de serveis mèdics».

Paula Caballero


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here