´La Flauta Màgica`, als Cines Colón d’Alzira, en directe des de l’Scala de Milán via satèlit

0
928

Per primera vegada el públic alzireny amant de l´òpera tindra l’oportunitat de disfrutar d’esta projecció en els Cines Colón d’Alzira que ha renovat les instal·lacions audivisuals de les seues sales adaptant-les a les noves tecnologies de digitalització. Serà el dijous 24 de març a les huit de la vesprada amb la retransmisió en directe via satèlit de `La Flauta Màgica’, de  Mozart.

La Societat Musical d’Alzira en col·laboració amb Cines Colón d’Alzira no ha pogut deixar passar esta oportunitat després de la proposta inicial realitzada per la gerència de Cines Colón i ha  participat amb la dita empresa en la difusió d’un esdeveniment tan excepcional. El dia 23 de març a les 20:30 hores, Àngel Crespo, director artístic de la Societat Musical d’Alzira oferirà una xarrada pedagògica explicant les característiques del gènere i d’esta òpera en particular per a tots aquells amants de la música que estiguen interessats a acudir a este esdeveniment. Entrada gratuïta.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada en Taquilla de Cines Colón Alzira a partir del dijous del 17 març C/ Major Santa Caterina, 3. Alzira.

Tel. Reserva d’entrades: 962413802 i 962413469

Els músics i socis de la Societat Musical d’Alzira podran adquirir les entrades a preu especial (màxim 2 entrades) en la Secretària de la mateixa els dies 21, 22, 23 d’11:00 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 h i dijous 24, d’11:00 a 13:30 h.

Xavier Pérez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here