Camí Nou, Pintor Andreu i Plaça Germanies en plena plantà

0
531
Plantà de Germanies

La fina pluja que cau de manera intermitent sobre Alzira i La Ribera no es obstacle perque les falles seguixquen el seu curs de cara a la plantà, un dels actes tradicionals de la setmana fallera.

Com que a la capital de la comarca es planten 35 monuments grans i altres tants menuts, les grues deuen iniciar el seu particular pelegrinatge varios dies abans per donar satisfacció a totes les comissions.

Entre les més matineres es troben les falles de Camí Nou, Pintor Andreu i Plaça Germanies on els monuments comencen, des d’este matí, a agafar forma i altura gràcies al treball del artistes, dels fallers i de les impressionants grues. Això sí ben protegits i embolicats perque l’aigüa s’ha deixat notar i vore, tot i no ser convidada a este exercici faller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here