600 dones d’Alginet participen en un sopar en conmemoració del Dia de la Dona

0
487

La Setmana de la Dona d’Alginet va finalitzar divendres passat amb un multitudinari sopar en la Sala San Patricio on es van reunir diverses generacions de dones d’esta localitat, en total 600, un rècord de participació que ha consolidat este esdeveniment com un dels més participatius d’Alginet. En este acte va ser homenatjada l’esportista paralímpica i nadadora, Ana Ortiz Sanchis, el qual no va poder assistir a l’estar en plena competició. La seua tia, Salomé Martínez va rebre l’homenatge en la seua representació. En l’acte, que va presentar Susana Pérez, van estar presents les autoritats locals encapçalades per l’alcalde Enrique Girona, les regidores de l’Ajuntament, associacions i la directora general de la Dona, Celia Ortega.

La sorpresa d’este sopar va ser la presència de l’actriu carleteta, Lola Moltó, molt popular pel seu paper de Dora en l’Alqueria Blanca. Lola Moltó va manifestar que mai havia vist tantes dones juntes i els va animar que lluiten pels seus drets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here