Més Algemesí reclama un Berca més obert i plural i menys manipulat

0
538

La plataforma política Més Algemesí ha emés un comunicat en el qual proposa que el butlletí d’informació municipal, Berca, hauria de ser més obert, plural i comptar amb mes participació ciutadana.

Per a Més Algemesí aquestos son» trets necessaris per fer aquest mitjà de comunicació, mantés amb diners públics, una mica més democràtic». Al comunicat s’analitza com al darrer Berca l’Ajuntament d’ Algemesí tracta els temes sobre infraestructures construïdes però «mai es debatixen qüestions de política local com ara el pàrquing del mercat, la reforma del parc o el trasllat de la policia al extraradi de la població, considerats més interessants per a la societat algemesinenca».

Per aquestos motius Més Algemesí  considera «que no es d’informació del que es deu parlar sinó de manipulació informativa».
Per això des d’aquesta plataforma es planteja un possible butlletí on «si que s’escoltaria la veu del poble i  de la resta dels partits, no de la manera breu i discutible com es fa ara, es a dir, un butlletí amb transparència informativa».

Aquesta proposta del nou Berca,que Més Algemesí anomena, Berçà, està fent-se arribar a la població perque «vaja prenent conciència»

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here