Els manifestants de Cofrents demanen el seu tancament per evitar accidents com els del Japó i Xernobil

0
476

Els participants en la Marxa contra Cofrents celebrada hui s’han solidaritzat amb els afectats per la catàstrofe nuclear del Japó i pel terratrèmol, després de deixar ben clar que els accidents a les centrals nipones «demostra que no hi ha centrals nuclears segures».

El manifest llegit al final de la marxa per un representant de la plataforma, Tanquem Cofrents, començava així » estem ací per a exigir al govern la no renovació de la llicència d’explotació i el tancament immediat i definitiu de la central nuclear de Cofrents».

Els organitzadors consideren «una irresponsabilitat absoluta, continuar mantenint en marxa les centrals nuclears, pel perill d’accident que comporten i per les terribles conseqüències que aquests accidents tenen, com ha demostrat eloqüentment l’accident nuclear de les tres centrals nuclears del Japó, així com els de Xernobil i Harrisburg en el recent passat».
En la manifestació han participat varios centenars de persones procedents de la Ribera i d’altres comarques de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here