Ara va de bò!; a Alzira comença la Plantà de les falles i la Fira dels bunyols

0
510

 

Camions carregats, grúes, ninots escampats, xiquets tirant coets, la Fira Tasta el Bunyol en marxa, com es diu a la pilota valenciana; ara va de bò!.

Les falles i els fallers ja s’han apoderat dels carres i places d’Alzira i este ambient continuarà fins la Nit de la Cremà el próxim dissabte.

A la Plaça Major d’Alzira hi havia este matí una activitat frenètica i cridanera per la descàrrega que feien els fallers dels troços de monument que duien dos impresionants trailers. Ninots i peces ben embolicades i protegides amb plàstics perque dilluns i dimarts el cel es tancarà i la pluja és deixarà notar en esta setmana fallera.

Prop d’allí una experta feia els primers bunyols de carabassa d’una nova fira que han organitzat, enguany,  entre les comissions de Camí Nou i de la Plaça Major. Alzira ja fa olor a pólvora i a bunyols. Al mateix carrer Pérez Galdós els fallers de Camí Nou ultimen l’enllumenat que lluirà al barri.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here