Alzira traslladarà el Museu Faller a l’antic Llavador municipal de l’Alquerieta

0
416

Els ninots indultats, enguany, de les falles Camí Nou i Plaça Major seran els últims en dipositar-se en el Museu Faller de la Vila donada la saturació que pateix l’actual seu de la Junta Local Fallera. L’important fons museístic serà traslladat, en breu, a l’antic Llavador de l’Alquerieta quan finalitze la rehabilitació que  el consistori està fent, en estos moments, amb fons del Pla Confiança.

La JLF va demanar una nova instal.lació museística, «realment és  molt necessària davant la falta d’espai de l’actual museu i perque en una instal.lació més gran podran lluir més les meravelles de ninots que tenim», segons el seu president Vicent Muñoz.

Així el propi regidor de Festes, Rafael Fita, envoltat dels ninots indultats durant un bon nombre d’exercicis, ha confirmat a Riberaexpress la nova infraestructura fallera «està en marxa, només falta ficar el sostre de l’edifici, el nou museu faller triplicarà l’extensió de l’actual, en breu ho farà públic l’alcaldessa».

L’actual espai museístic continuarà essent la seu de la Junta Local Fallera on s’afegirà una sala perque qualsevol col.lectiu festiu o cívic puga celebrar reunions.

El primer Museu Faller d’Alzira data del mes d’abril de l’any 1995 i va ser inaugurat essent alcalde, Pedro Grande i president de la JLF, Agostí Martí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here