Reclamar l’educació gratuïta costa en Alzira 55 euros al dia

0
456

Al Bloc d’Alzira estan que trinen perque, segons denuncien els nacionalistes, l’alcaldessa Elena Bastidas els reclama un total de 330 euros per ocupar la via pública amb una tauleta destinada a recollir signatures demanant una educació gratuïta per als xiquets de 0 a 3 anys.

La factura ho diu ben claret; 6 dies d’ocupació a 55 euros diaris fan un total de 330 euros. Així al Bloc no li eixirà gratis la seua campanya per l’educació gratuïta.

El regidor i cap de llista per a les pròximes eleccions municipals, Carles Aranda, ha contraatacat, «des del Bloc ens preguntem quants diners va a pagar el PP per muntar la taula per arreplegar signatures amb la campanya, IVA+Trabajo i altres moltes»

Els nacionalistes d’Alzira han organitzat els últims mesos varies eixides per recollir signatures de la iniciativa Legislativa Popular, Compromís per l’Educació Infantil de 0 a 3 anys. Es tracta de demanar » la plena escolarització dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys i la creació d’una xarxa pública valenciana d’escoles infantils», ha dit Aranda.

El govern popular, que presideix Bastidas,  aplica, en este cas una ordenança local que regula la Taxa per Ocupació de Via Pública amb Taules i Cadires amb Finalitat Lucrativa.

El alcaldable del Bloc  ha anunciat que presentarà el corresponent recurs «contra aquest despropòsit perquè, com Elena Bastidas comprendrà, la campanya no té una finalitat i uns objectius lucratius».

Tot fa pensar que la campanya per les municipals d’Alzira ja ha començat i ficats a fer interpretacions la «finalitat lucrativa» que cal aplicar, en este cas, per l’ocupació de la via pública no pot ser altra que uns suposats rèdits polítics.

Ara la qüestió és valorar els vots que el Bloc pot sumar per la seua campanya educativa; 330 euros poden ser molts ó pocs, segons es mire i sobre tot caldrà esperar al 22 de maig per saber si la inversió i l’ocupació nacionalista al carrer ha sigut rendible o no per als seus interessos.

La formació política que lidera Aranda en Alzira és molt mal pensada i creu que » aquesta actuació està feta amb mala idea per intentar silenciar un bona campanya que està portant-se a terme per tots els pobles del País Valencià, denunciant el poc interès del PP de Camps de crear com en altres autonomies una educació infantil gratuïta».

La tauleta de la discòrdia

L»arribada de les falles tal vegada supose una xicoteta treva, pero encara amb les cendres calentes, a bon segur que  es rependrà la dura batalla per l’alcaldia de la capital de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here