Paco Sanz encapçalarà la candidatura de Compromís per l’Alcúdia

0
412

Compromís per l’Alcúdia es presenta com una opció netament alcudiana, un col·lectiu que treballa en l’àmbit de l’esquerra, l’ecologisme i el valencianisme. La voluntat de Compromís per l’Alcúdia és treballar conjuntament dins del que s’anomenaria l’esquerra plural o diversa i que vol contribuir amb el seu recolzament i participació a transformar aquesta societat.

Encapçala la llista de Compromís per l’Alcúdia Paco Sanz, que des de fa 30 anys exerceix com a mestre al Col·legi Públic Heretats, molt vinculat a moviments ecologistes i socials com Xúquer Viu, Compromís pel Territori o Tanquem Cofrents, però també preocupat per l’educació i la nostra llengua i cultura. Ha treballat intensament aquesta legislatura a l’Ajuntament de l’Alcúdia, practicant una oposició constructiva, que ha possibilitat l’aprovació de nombroses mocions i iniciatives.

Paco Sanz que considera la participació ciutadana la pedra angular de la democràcia, està preocupat per l’actual crisi econòmica i els retalls socials que estan colpejant als treballadors i capes populars. S’indigna quan pensa en totes les coses que es podrien fer amb els diners gastats en la Copa Amèrica o la Fórmula 1.

Acompanyen a Paco Sanz, en els primers llocs de la candidatura Pasqual Ortega, llaurador, molt vinculat i coneixedor del treball en el camp, que opina que aquest està abandonat per les institucions i defensa l’agricultura com a sector estratègic per la seua importància econòmica, social i mediambiental, i Marina Ribes, llicenciada en Belles Arts, professora d’institut, i membre de distints col·lectius culturals del seu poble. Marina se sent indignada pel tancament de TV3 i la corrupció existent al País Valencià.

Compromís per l’Alcúdia es quedà a tan sols 50 vots d’obtindre un segon regidor en la legislatura passada i en aquesta ocasió confia que el treball realitzat i el recolzament dels veïns i veïnes del poble augmenten significativament la seua representació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here