La Cavalcada d’Alzira no es suspendrà en millorar l’oratge a l’hora de la seua eixida

0
480

La Cavalcada del Ninot d’Alzira no es suspendrà demà dissabte perque, segons la Junta Local Fallera, les previsions meteorològiques apunten cap una milloria de l’oragte a partir de les 5 de la vesprada.

Cavalcada del 2010

Cas de ploure a ixa hora es pendria una decissió, pero segons ha manifestat a Riberaexpress el president de la JLF, Vicent Muñoz, «si no cauen pics de punta la cavalcada eixirà».

La desfilada començarà a les 18 hores al Parc Pere Crespí i culminarà unes hores després davant  Correus. La dificultat per ajornar-la al diumenge, dia totalment asolejat segons les previsions, es deu «al trasllat que faran la majoria de les falles als llocs previstos per a la seua plantà aprofitant que es un dia festiu», segons Muñoz.

Però tot sembla que el cel estarà demà del costat dels fallers que aprofiten la cavalcada per traure als carrers i places d’Alzira tot el seu enginy i humor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here