Benifaió trasllada al diumenge la Cavalcada i la Crida per la previsió de pluges

0
432

El president executiu de junta local fallera de Benifaió, David Viluenva, i els presidents de les cinc comissions locals es van reunir el dijous per a tractar la possibilitat de traslladar de dia la celebració del multitudinari acte de la cavalcada i la Crida fallera previstos per a demà dissabte. Finalment, Villanueva ha comentat que els presidents van arribar a l’acord de traslladar estos actes al diumenge ja que la previsió de pluja “per al dissabte supera el 90 per cent pel que s’ha decidit que el diumenge, la previsió del qual és que faça bon temps, es duguen a terme estos dos actes que donen inici a la festa fallera”. Així, el diumenge 13 a les cinc de la vesprada, amb eixida des de confluència entre les avingudes Miguel Hernández i Germanies, les comissions locals oferiran als veïns una àmplia varietat de disfresses i carrosses en la tradicional cavalcada.

Després d’este esdeveniment, està previst que cap a les huit de la vesprada, les Falleres Majors de Benifaió, Sonia Domingo i Betlem Hervás, duguen a terme des del balcó de l’Ajuntament de Benifaió la tradicional Crida Fallera. En este acte, l’alcaldessa Amparo Arcís entregarà a les màximes representants de la festa fallera benifaionense les claus de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here