Al veïnat no li agrada la instal.lació de la Fira Tasta el Bunyol perque deslluirà els passacarrers de les comissions falleres

0
532

La instal.lació de les casetes de la I Fira Tasta el Bunyol no ha estat ben rebuda per una part del veïnat en adonar-se este matí de la seua presència al carrer Benito Pérez Galdós, perque «estéticament la trobe fatal» i perque «no lluiran els passacarrers de les comissions».

Així opinaven, Josefina i Carme quan este matí s’adonaren del muntatge de la fira. Fins i tot consideren que la venda de beguda i productes alimentaris «perjudicarà els comerços de la zona». Ricardo, altre veí dels voltants de la Plaça Major va coincidir amb estes opinions i fins i tot va exclamar , «qué lleig que fa!» en referència a la ubicació de les casetes al mig del carrer. Per l’altra meitat de la calçada circulaven els vehicles procedents de Major Sant Agustí produïnt-se un bon embús, per l’estretesa de la zona, fins l’arribada de la policía local.

La pluja protagonista en el muntatge

Per la seua banda un faller de Camí Nou considera que és tracta d’una nova iniciativa entre la seua comissió i la de la Plaça Major, amb l’objectiu  «d’obtindre recursos econòmics». Les dos falles han llogat les casetes a distints comerços de l’hosteleria que ficaràn a la venda bunyols, pizzes, a més de beguda, entre altres productes gastronómics. D’ un total de 10 casetes, huit, una d’elles doble,  s’han instal.lat en Pérez Galdós i les restants en la Plaça Major.

La I Fira Tasta el Bunyol serà inaugurada a les 8 i mitja d’esta vesprada i romandrà oberta fins el pròxim dia 20.

A més la pluja ha fet acte de presència al llarg del matí, obstaculitzant el muntatge de les carpes i de la fira bunyolera. Un oratge que contiuarà plujós fins primera hora de la vesprada de demà dissabte i que sembla respetarà la Cavalcada del Ninot. La pròxima setmana es barrejarà la pluja amb el sol, essent els millors dies de la setmana fallera, el de la plantà així com la vespra de la cremà i el mateix Sant Josep, tot això si encerten les previsions meteorològiques.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here