L’Agència IDEA d’Alzira crea 1.543 llocs de treball durant els últims quatre anys

2
487
José Luis Palacios y Carmen Herrero

Sens dubte, un dels departaments amb més prestigi i més eficaços de l’Ajuntament d’Alzira és l’Agència de Desenvolupament Local, IDEA. Una de les majors crisi de la història arrassa el país, i com no Alzira. Per això, IDEA, que va nàixer fa 15 anys amb l’objectiu de formar i crear ocupació és més necessària que mai. Ahir, el Muma va ser l’escenari per a la presentació de la memòria d’este departament corresponent al 2010 i que va estar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios i de Carmen Herrero, cap del departament d’IDEA.

Palacios va fer un resum de les accions formatives i d’ocupació dutes a terme durant 2010, encara que també va fer balanç de legislatura i va assenyalar  que durant els últims quatres anys s’havien creat 1.543 ocupacions, dels que en 2010 havien sigut 373. L’agència també havia atés l’any passat a 2.952 usuaris, 500 més que en 2009. D’altra banda, s’havien gestionat 169 ofertes de treball, un 55% més que en 2009. Palacios, a més d’explicar tots els programes duts a terme, subvencions, accions com els monogràfics i xarrades o la missatgeria per mòbil, també va destacar que IDEA és ´´una de les agències de desenvolupament local amb més prestigi en la Comunitat Valenciana´´. L’edil va voler felicitar Carmen Herrero i a tot el seu equip per la ´´gran labor que realitzen´´.

D’altra banda, l’Ajuntament estudia noves fórmules per a reimplantar el servici de serens, ´´ja que les arques municipals no poden suportar este gasto de la plantilla i la gestió privada seria una de les solucions´´. Com a dada preocupant a Alzira hi ha prop de 4.800 persones desocupades. També el regidor José Luis Palacios va agraïr la presència del regidor del Bloc, Carles Aranda.

2 Comentarios

  1. Desde IDEA en nombre de todo el equipo de trabajo, agradecemos vuestras palabras de reconocimiento a nuestra labor, en estos momentos de tanta dificultad para gran parte de la ciudadanía. Y aprovechamos para daros la enhorabuena por este nuevo espacio de prensa donde poder difundir nuestras actividades. Os deseamos mucho éxito y una larga existencia.

    • Muchas gracias por los ánimos, y que sepáis que vuestro departamento es muy valorado por las personas que conformamos esta web.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here