El Massalavés sancionat amb 3 punts menys i la pèrdua del partit davant el Ciutat d’Alzira-Alzibet (3-0)

0
494

El Comité de Competició ha decidit concedir la victòria per 3 gols a 0 al Ciutat d’Alzira-Alzibet i llevar tres punts de la classificació al Massalavés per no comparèixer este equip a les instal.lacions de Tulell el passat diumenge en partit corresponent al grup 12 de la Segona Regional.

La Federació ha advertit a la directiva del Massalavés que «en cas de reincidència seran exclosos de la competició».

Amb este resultat el Ciutat d’Alzira-Alzibet ocupa l’octava posició amb 31 punts, mentre el Massalavés passa a l’últim lloc de la classificació amb 0 punts.

Un directiu del Massalavés va advertir la passada setmana als dirigents del Ciutat d’Alzira sobre la possibilitat de retirar-se definitivament de la competició, tot i que al final no es va confirmar este fet.

Ciutat d'Alzira-Alzibet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here