La web Algemesí.net supera ja les 290.800 visites i Berca TV es reaferma amb 50.000 entrades

0
426

La pàgina web de l’Ajuntament d’Algemesí seguix el seu ascens des que al juliol del 2010 canviara la seua imatge. Si en 2009 es van rebre un total de 228.671 visites, en 2010 es van aconseguir les 290.826 entrades, la qual cosa significa que la renovació de la web municipal va atraure més de 62.000 noves visites. Quant al nombre de visitants distints, s’ha registrat un increment de 23.000 internautes que acudixen a la pàgina web de l’Ajuntament per a consultar l’actualitat del municipi, l’agenda, la informació diària del temps i els concursos municipals. 

Respecte a la presència de Berca TV en internet ha anat en augment des de la seua presentació al juny del 2010. I és que ja compta amb més de 50.000 visites. Les ciutats que més entren al lloc web són, a més d’Algemesí, Cullera, València, Madrid i Barcelona, mentres que visites des de països com França, Suïssa, Estats Units i Alemanya, «punxen» el enllaç televisiu per a veure amb detall tota la informació que genera la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here