El Club Cinema Alzira projecta,Pa Negre,la película dels 9 premis Goya

1
509

La película guanyadora de 9 premis Goya, Pa Negre, es projectarà el próxim divendres a l’auditori de la Casa de la Cultura en dues  sessions que començaran a les 20 i a les 23 hores respectivament, dins la programació del Club Cinema Alzira.

El protagonista és Andreu, un xiquet que pertany al bàndol perdedor que es troba un dia els cadàvers d’un home i del seu fill, durant els durs anys de la postguerra a Catalunya.

Les autoritats volen culpar a son pare, però ell, per ajudar-lo, intenta descobrir l’autor del doble assassinat. Al llarg d’aquest recorregut és produeix en Andreu el despertar d’una conciència moral davant un món d’adults alimentat per les mentides.

Per sobreviure traïciona els seus propis arrels i acaba descobrint al monstre que habita en ell.

Pa Negre, estrenada en octubre del passat any, està basada en la novel.la d’Emili Teixidorpa_negre

Director: Agustín Villaronga

Actors i actrius: Francesc Colomer, Marina Comes, Nora Navas, Roger Casamajor, Laia Marull, Eduard Fernández, Sergi López.

TRAILER OFICIAL DE LA PELÍCULA: http://www.youtube.com/watch?v=_1FuF2lXVWY

1 Comentario

  1. Se trata de cine áspero, incómodo y sin concesiones que se enmarca en el ambiente rural de la posguerra . No se trata de una pelicula sencilla de contemplar, ni mucho menos de disfrutar; tampoco se nos exhiben infortunios gratuitos sin razón aparente,pero de lo mejor que se a realizado en nuestro pais en los ultimos tiempos.
    Os la aconsejo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here