Aspertous advertix a la Delegada del Govern que es manifestaran fins que no solucione la problemática dels crèdits de la pantanada

0
445

El directius de l’Associació de perjudicats per la pantanada de Tous -Aspertous- li han advertit a la Delegada del Govern, Anna Botella, que «no descartem qualsevol tipus d’acció per resoldre la problemàtica dels crédits», durant la reunió que mantingueren ahir en el Palau del Temple.

El president d’Aspertous, Benjamí Lafarga, li ha recordat que «la quantia dels crédits segeuix pujant perque els interessos de demora continuen contabilitzan-se». Així mateix li han explicat que els damnificats pel cas Tous «consten com morosos i efe fet els impedix accedir als créditos de l’ICO, malgrat que va ser l’Estat el condemnat pel Tribunal Suprem per ser el propietari de la presa».

Els dirigents d’esta organització s’han compromés amb la representant de l’executiu a aportar, de nou, la documentació acreditativa, a primers d’abril, per demostrar que els associats a Aspertous acompleixen els requisits establerts en el conveni facilitat, fa més de dos anys, per l’ex-vicepresidenta del Govern, Mª Teresa Fernàndez de la Vega.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here