Alzira rep 44.000 euros de la FVMP per a l’atenció a persones dependents

0
444

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut una subvenció de més de 44.000 euros de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), destinada al finançament dels servicis municipals d’atenció a les persones en situació de Dependència l’any 2011. La unitat de dependència municipal, conformada per dos treballadors socials, desenvolupa un conjunt d’activitats professionalitzades, destinades a donar a conéixer les famílies alzirenyes els seus drets, els recursos disponibles i els procediments davant d’una situació de dependència, la realització de la valoració i el diagnòstic de sol·licituds, així com la proposta de mesures orientades a establir un programa individualitzat i el seguiment i control de cada una.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here