Alba Sanchis, guanyadora del concurs de curts creatius Creajove de l’Alcúdia amb un original treball

1
571

La jove alcudiana,Alba Sanchis Marco, redactora de Riberaexpress, ha estat la guanyadora de la primera edició del concurs de curts creatius Creajove, organitzat per l’Ajuntament de l’Alcúdia amb el lema “La Santantonà de l’Alcúdia”.

Alba Sanchis amb el premi

L’alcalde, Robert Martínez i el regidor de Cultura, Francesc Martínez Gallego, li han entregat el premi que consistix en un disc dur multimèdia d’un terabyte. L’autora va presentar un microrelat audiovisual amb els principals moments de la santantonà de l’Alcúdia narrats amb música i fotografia, amb la peculiaritat de fer parlar les figures del porquet i de Sant Antoni en un divertit diàleg que enaltix les virtuts de la festa alcudiana.

El video d’Alba Sanchis ha estat escollit dels tres projectes presentats a concurs, els quals s’han pogut vore i votar a través de la plana web www.lalcudiatv.es. La votació popular constituïa el 50% del criteri per a escollir el treball guanyador, però no hi ha hagut discrepàncies amb l’opinió del jurat professional, el qual ha reconegut l’originalitat del treball presentat per la jove premiada.

El concurs CreaJove culmina així la seua primera edició. La iniciativa va dirigida a tots els veïns de l’Alcúdia que tenen entre 12 i 30 anys i pretén potenciar el seu interés pel món audiovisual.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here