200 estudiants d’Alzira participen en activitats de promoció del valencià

0
422

Al voltant de 200 estudiants de diversos centres escolars d’Alzira han participat hui en les diferents activitats organitzades per a la promoció del valencià i han assistit a l’exposició i conferència celebrada al voltant de la figura de l’escriptor, Enric Valor.

Es tracta d’una iniciativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, així com del Museu Municipal (MUMA) i del Servei de Valencià de l’Ajuntament d’Alzira, dins la campanya, En valencià, que recorrerà altres 33 localitats valencianes.

L’acadèmic, Emili Casanova,  ha pronunciat una conferència sobre l’autor de Castalla en la que s’han reconegut les aportacions fetes per Valor a la llengua i literatura valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here