L’ex-regidora d’Alzira, Consol Berenguer, rep un homenatge per la seua implicació en les polítiques d’igualtat per les dones

2
489

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha imposat esta nit la insígnia d’argent de la ciutat a l’ex-regidora, Consol Berenguer, per «condensar com ningú els valors d’esforç, d’igualtat i de compromís amb les dones».

La proposta de l’homenatge ha partit del Grup de Debat per la Igualtat, constituït per representants de nombroses entitats locals.

«Orgullosa» per saber-se «tan volguda», Berenguer ha recordat que «la situació de la dona no està normalitzada, queda encara molt de camí a recòrrer per estar en pla d’igualtat amb els homes».

La que fora en anteriors legislatures responsable de Cultura i de Polítiques d’Igualtat, conta també amb la insígnia d’or d’Alzira que reben tots els regidors en la seua investidura. En declaracions a Riberaexpress, la senyo, com li diuen els alumnes a les Escoles Píes d’Algemesí, on és directora, ha manifestat » en la d’or no havia demostrat res quan me la donaren, en canvi este reconeiximent manifesta que aquella insígnia me l’he guanyat i que possiblement el poble d’Alzira està satisfet amb la meua actuació».

Durant l’homenatge, Berenguer, visiblement emocionada, escoltà qualificatius tan gratificants com «lluitadora, culta, intel.ligent, cordial, d’inesgotable i contagiosa energia, exemple en la defensa del valencià» i especialment el que li dedicà el director de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixà, «ha sigut a Alzira una regidora de Cultura digna de qualsevol de les ciutats més importants d’Europa»

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here