La Xaranga “l’Akafrà” d’Alzira celebra el seu desé aniversari amb David Hevilla

0
612

David Hevilla, en representació dels jóvens del Círculo Alzireño, va celebrar junt amb els músics de la xaranga “L´Akafrà” els seus deu anys d’història. Este grup de jóvens músics, condeixebles tots ells de la Societat Musical d’Alzira, amb tan sols 13 anys d’edat, van decidir compartir la seua música amb el món faller, símbol inequívoc de què la joventut és el futur. Alguns d’ells, en l’actualitat, s’han consagrat en el món de la música professionalment com Patricio Soler, David Peris i Josep Ferrer. En el seu camí, han tocat en falles com l’Alquerieta, Camilo Dolç, Cantereries, Plaça Major, la Malva i en l’actualitat Plaça del Forn.

David Hevilla amb la Xaranga l'Alkafrà

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here