La Falla La Malva d’Alzira, primer premi del llibre faller atorgat per la Generalitat i programa Casal Faller d’Alzira Ràdio

2
529
Falleres Majors, presidents i José Manuel Rubio amb el llibre

La Falla la Malva ha tornat a aconseguir un nou èxit al guanyar el Primer Premi del Llibre Faller que organitza la Generalitat Valenciana. Des de Riberaexpress volem felicitar a tota la comissió i especialment a José Manuel Rubio, alma màter d’este magnífic llibre que enguany va dedicat a les noves teconologies a les falles.

En concret s’han concedit 54 guardons dotats amb una quantia global de 35.051 euros. El primer premi, de 2.435 euros, ha recaigut en la falla La Malva d’Alzira. El segon, de 1.969 euros, ha sigut per a la falla El Mocador de Sagunt. El tercer guardó, dotat amb 1.718 euros, ha sigut per a la falla Josep Antoni i Puríssima de l’Eliana i el quart, de 1.504 euros, per a la falla Borrull Doctor Peset de València. L’excel·lent qualitat dels llibrets presentats ha fet molt difícil la decisió del jurat. La gran diversitat en l’estil, la presentació, la creativitat, l’enginy, la gràcia dels textos i l’originalitat són factors que s’han tingut en compte a l’hora de valorar els llibrets. Estos premis, atorgats anualment per la Conselleria d’Educació, tenen com a objectiu ajudar econòmicament a la realització d’activitats pròpies de les comissions falleres que, al mateix temps, faciliten la promoció de l’ús del valencià.

La Falla Caputxins d’Alzira ha obtés el 17 premi

PROGRAMA ‘CASA FALLER’ D’ALZIRA RÀDIO AMB MARI CARMEN CANO. 8-3-2011

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ivoox.com%2Fcasal-faller-08-03-2011_md_564759_1.mp3&h=d99cc

2 Comentarios

  1. José Manuel eres un crack!!! Felicitats a tota la comissió i tots els que haveu participat al LLIBRE

  2. Enhorabona, José Manuel, per a tú i tota la teua comissió !!!. M’ha fet il.lusió voret açi protagonitzant un esdeveniment cultural. Un bes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here