El 8 de Març conclou amb coques i plantes per a les dones de l’Alcúdia

0
489

L’amenaça de mal oratge no ha pogut amb les dones de l’Alcúdia, que han celebrat este matí, al Parc del Patinatge, l’esmorzar popular del Dia de la Dona amb coques de cansalada i sangria i, com ja és tradicional, el repartiment de plantes a tots els assistents per part de l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez i la regidora de la Dona, Otília Esquer. Amb este acte, al qual s’han acostat un bon nombre d’alcudians i alcudianes i s’han repartit més de 600 coques i plantetes, conclou la Setmana de la Dona de l’Alcúdia.

Les celebracions començaren divendres passat amb una conferència sobre el càncer a càrrec d’Ana María Ferrer Forní i un espectacle flamenc de la companyia de Manuel Serena. L’endemà L’Alcúdia volgué recuperar la festa de Carnestoltes celebrant un sopar popular i una festa de disfresses amb orquestra.

El dilluns 7 se celebrà la ja tradicional cita esportiva de la XIII Marató a peu a l’Avinguda organitzada per les Tyrius –amb orxata i fartons per recobrar forces- i, més tard, a les 7.30 de la vesprada, la conferència-taller “La dona als mitjans. La gran mentida” a càrrec de Sandra Martorell, periodista i fotògrafa. En aquesta conferència es va fer una interessant reflexió sobre com es distorsiona la imatge de la dona per a les campanyes de publicitat. Amb este objectiu i com a exemple, la periodista va fer una demostració pràctica retocant la imatge de la Regidora de la Dona amb un programa informàtic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here