Alzira celebra demà el Dia Mundial pels Drets del Consumidor al mercat ambulant

0
428
Manolo Nebot, regidor de Comerç

 

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial pels Drets del Consumidor, que se celebra el 15 de març, l’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Consum, ubicarà demà dimecres, 9 de març,  un punt informatiu sobre l’OMIC en la zona del tradicional mercat ambulant dels dimecres (avinguda Lluïs Súñer), amb l’objectiu d’acostar l’OMIC a la ciutadania i celebrar així l’efemèrides mencionades anteriorment. Des de les 10:00 hores de demà fins a les 13:00 hores, s’instal·larà un estand, on s’oferirà informació sobre l’OMIC i on els consumidors podran fer qualsevol consulta que consideren oportuna. També es repartirà material divulgatiu. El regidor de Consum, Manolo Nebot, ha destacat que “des de la regidoria de Consum considerem primordial que la ciutadania conega l’OMIC i els servicis que oferix al consumidor”. 

D’altra banda, també demà, 9 de març, de 17:30 a 19:00 hores, es va a celebrar, en el Saló de Plens del Consistori, una assemblea informativa, dirigida a la ciutadania alzireña, sobre els sòls hipotecaris. Esta reunió està organitzada per l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Segurs (ADICAE).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here