Algemesí obri l’Agència Amics per a facilitar la integració dels immigrants

0
481

Algemesí compta amb un Agència Amics en el nou edifici d’Assumptes Socials. El conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, i l’alcalde de la ciutat, Vicent Ramón García Mont, han inaugurat este espai d’atenció a l’immigrant, així com un punt de voluntariat Fundar, Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat. L’Agència Amics d’Algemesí servirà com a punt d’informació, mediació, assessorament i orientació per al col·lectiu immigrant a fi de posar al seu abast tots els recursos que l’administració disposa en la matèria.

“Es tracta de facilitar la integració als ciutadans d’altres nacionalitats, per a la qual cosa s’unixen les diverses administracions, canalitzant a través d’esta oficina AMICS, els instruments d’assessorament necessaris i prestar servicis com ara l’escola d’integració”, ha assenyalat l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García. El conseller Rafael Blasco, ha explicat que la conselleria ha apostat per impulsar les agències AMICS per a implicar als ajuntaments en el model d’integració de la Comunitat. “Cal tindre en compte que l’administració local és la més pròxima als llocs de residència i treball i, per tant a les necessitats de la població immigrant”, ha detallat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here