La Falla Mitja Capa de Benifaió recorda en un emotiu acte els seus 35 anys ‘Fent Falla’

0
416
Foto de família de l'acte de Mitja Capa

La comissió Falla Mitja Capa de Benifaió va celebrar dissabte passat 5 de març els seus “35 anys fent falla”. Un emotiu acte on un gran nombre d’ex falleres majors, infantils i presidents es van donar cita per a recordar aquells anys en què van ser els representants de la comissió. Tots van rebre una insígnia referent a la celebració on s’unien l’escut de la Falla amb el lema de les efemèrides. Tot va començar amb un record per als fallers fundadors d’aquell mes d’abril de 1976 quan va començar a forjar-se la idea de crear una nova comissió a Benifaió després d’unes recent setmana fallera on dos comissions, Arturo Mas i Santa Bárbara, havien celebrats les seues primeres falles. Després dels tràmits i papers oportuns es va decidir donar-li el nom a la nova comissió de Mitja Capa (ja que segons rumorejaven els veïns d’aquella època de les dos falles creades una era els dels pobres, i una altra la dels rics, per la qual cosa a la nova falla se li va donar un terme mitjà de Mitja unida a la paraula Capa al·ludint a esta prenda que dóna prestigi a la indumentària valenciana). L’acte va ser un desfilada contínua dels màxims representants des del 1977 fins al present 2011, 35 regnats i una foto de grup que va ser l’acte previ a la projecció d’un vídeo resum on es van mostrar les principals imatges viscudes per la comissió durant més de tres dècades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here