Gran concert de la Societat Musical d’Alzira amb solistes de la »casa» i Insígnia d’Argent i pasdoble per Alfonso Rovira

0
603

La Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira va obtindre un altre rotund èxit en el concert de Primavera que es va celebrar el passat diumenge 6 de març, i on haveren dos protagonistes: els solistes de la »casa» que van impressionar el públic assistent i Alfonso Rovira, Cronista Gràfic de la Ciutat, i al que el president de la SMA, Juan Carlos Monerri, li va imposar la insígnia d’argent de l’entitat. Este dia va ser molt especial per a este incansable periodista ja que es va estrenar el pasdoble que li va compondre José Grau el dia del seu 80 aniversari.

Pel que es referix al concert, cal destacar el gran nivell artístic que tenen els músics de la SMA, en especial els solistes que van actuar en la primera part, acompanyats per la banda, dirigida per Ángel Crespo. El jove fagotista, Igancio Soler Pérez va deixar impressionat al públic en la interpretació del »Concert per a fagot en Fa M» de Weber. Un dels últims èxits de Soler ha sigut aconseguir el primer premi del Certamen Nacional Intercentres Melòman. A continuació, Iván Ortega i Javier Marimón al bombardí van interpretar »Two-Part inertvention», de Sparke. Genials els dos i gran ovació del públic. La primera part va acabar amb l’actuació del Quintet Art Brass, compost per Patricio Soler, Sergio Romero, Yabel Fuertes, Juan Francisco Alemany i Víctor Escribà, estos dos últims acaben d’aconseguir una plaça en la Banda Municipal de Santander. Ese quintet va interpretar, »Preludio y Danza del Alba», de Luis Serrano Alarcón. Amb tota la banda simfònica en l’escenari, en la segona part el públic disfrutà de la interpretació de »Les kermes de la Vistillas’, de Martín Domingo, »Orfeu en los infiernos», d’Offenbach, »Danses de l’Infern», de Bart  Picqueur i el pasdoble »Alfonso Rovira», de José Grau. El mateix Alfonso Rovira va tindre unes paraules emocionades d’agraïment a què ell considera la seua banda i per a José Grau.

Xavier Pérez- Fotos: Vicent Mondéjar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here