Carles Aranda (Bloc): «L’etapa d’Elena Bastidas està tocant a la seua fi»

0
489

El regidor i candidat del Bloc a l’alcaldia d’Alzira, Carles Aranda, ha manifestat esta nit que «l’etapa d’Elena Bastidas està tocant a la seua fi» durant la presentació de la coalició Compromís per Alzira celebrada a la Casa de la Cultura de la capital de la Ribera.

Aranda ha afegit que Alzira «necessita un recanvi» i que «el magnífic equip de persones que formen la candidatura estem il.lusionats perque tenim un bon programa». El alcaldable nacionalista anuncià diverses propostes «per eixir de la crisi», com un Pla d’Ocupació que serà la prioritat de Compromís per Alzira en la pròxima legislatura.

A l’acte han intervingut, també, el secretari d’Organització del Bloc, Josep Melero, així com els membres de la candidatura, Diego Gómez, Adelaida Pau, Consol Tudela, Pep Carreres i Paco Gimeno.

L’expresident d’Escola Valenciana, Diego Gómez, que figura en la llista en lloc número tres en qualitat d’independent, convidà a unir-se «per propiciar un canvi en la política municipal, volem sumar altres col.lectius polítics per fer una ciutat que respire prosperitat».

El portanveu d’Esquerra, Pep Carreres, anuncià algunes de les propostes del programa municipal que està fent aquesta coalició, com el Parc Natural del Xúquer que aniria des de la Canal de Navarrés fins Cullera, la potenciació d’un Centre Comercial Obert plantant arbres en uns carrers destinats exclusivament als vianants, a més de fer unes festes patronals «que unixquen a la gent del poble en una festa comuna». La seua companya de partit, Consol Tudela, reclamà «un ensenyament en valencià públic, laic i gratuït. I tot seguit, Adelaida Pau, candidata perl Bloc, reivindicà «un poble millor i més just».

Mentre el representant de La República, Paco Gimeno, es mostrà partidari de fer «un altre tipus de política econòmica», després de criticar els retalls practicats pel govern socialista als salaris dels funcionaris, a les pensions i al drets socials que «han desmantellat l’estat del benestar». En clau autonòmica va censurar l’oposició del PSOE a Camps per «no tindre propostes, programa ni idees».

El secretari d’organització del Bloc, Josep Melero, que va sustiuir Enric Morera, animà els candidats de Compromís per «tornar l’esperança i la il.lusió a la gent, al nostre poble».

Compromís per Alzira, que porta per lema Unix-te al canvi, és una coalició integrada per tres formacions polítiques; el Bloc, La República i Esquerra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here