Aspertous exigirá demà a la Delegada del Govern una solució ràpida als crèdits de la pantanada

0
462

Una delegació d’Aspertous, encapçalada pel president Benjamí Lafarga, es reunirà demà dimecres  amb la Delegada del Govern, Anna Botella, per reclamar una solució «ràpida i definitiva a la problemàtica dels crédits de Tous».

Els afectats per la pantanada del 1982 informaran a la representant de l’executiu de Zapatero a la Comunitat Valenciana sobre «la greu situació en la que es troben» després de tres anys des que l’ex-vicepresidenta del Govern, Mª Teresa Fernàndez de la Vega es comprometera a resoldre el seu cas.

Lafarga ha manifestat que «els damnificats no poden seguir esperant una solució, que no arriba, a un problema amb més de 28 anys de duració».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here