PRO SUB planta i crema la primera falla d’Alzira

0
499

La falla de PRO SUB, com ja és tradicional a Alzira, és el primer monument en plantar-se i cremar-se a la capital de la Ribera. Enguany ha despertat una gran expectació en contar amb l’assistència de l’alcaldessa, Elena Bastidas, de la regidora d’Acció Social, Xelo Martínez i d’altres membres de la corporació local, a més del president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz i de les falleres majors, Andrea Palau i Esther Casterà i els membres i dirigents de la junta directiva, d’esta encomiable entitat.

A la fallera major de la comissió se li escaparen les primeres llàgrimes del Sant Josep 2011, en veure com el foc deixava en cendres el monument.

Una xaranga animà la festa que s’ha llargat durant tota la vesprada.

Muñoz ha manifestat que «és un autèntic plaer col.laborar amb PRO SUB i dur la felicitat a estos xiquets i xiquetes que són el millor del món».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here