L’Alzira deixa escapar dos punts davant l’At. Balears (2-2) i casi totes les opcions de permanència

0
624
Última ocasió de l'Alzira en este corner

Dos errades defensives en els últims minuts del partit han deixat a la UD Alzira casi sense opcions de mantindre la categoria, després que el blaugranes s’avançaren en el marcador davant l’At. Balears amb els gols aconseguits per Juanpe en el minut 45 i Edu Silva en el 69. Coco en el 72 al botar una falta i Edet en el minut 90 al cabotejar sense oposició al primer pal, una treta de cantó, aconseguiren l’empat per als illencs.

El tècnic argentí, ex-jugador del Mallorca, Gustavo Siviero, va resumir perfectament l’encontre, «ha sigut un partit propi de dos equips situats en la part baixa de la classificació  que juguen amb foc».

Els primers 45 minuts foren prou dolents per part dels dos conjunts, tot i que l’Alzira s’avançà en el marcador en el últim minut del primer temps. Els de la Ribera eixirin més mentalitzats en la segona on arribaren amb més perill a la poteria de Nico. Així en el 68 Edu Silva estabellà un baló en el pal i el davanter local feia el 2-0 un minut després.

Tot seguit vingueren els nervis i els illencs, que no encara s’havien apropat a l’àrea de Pociello, retallaren distàncies mitjançant Coco en una falta en la que el guardameta local va estar mal situat. Ja en el 90 i quan semblava que els tres punts es quedaven a Alzira, Pociello perd un baló que tenia agafat, els espectadors i jugadors locals reclamaren falta, i la treta de cantò següent va ser rematada al primer pal per Edet totalment lliure de marca.

La UD Alzira és troba a 9 punts de la salvació quan només resten 30 punts en joc i amb un calendari poc propici per retallar les diferències.

Per part del conjunt blaugrana han jugat: Pociello, Escudero, Pucho, Pulga (Tiquinho m.64), Juanpe, Rafa Gimeno, Brenes (Javi Moreno m.55), Amarilla (Pepe Castells m.83), Ballester, Pablo Vidal i Edu Silva

L’encontre s’ha disputat a migdia de hui a l’estadi Lluís Suñer Picó davant uns 400 espectadors.

Herrero:» Ens han condemnat dos errades puntuals»

El tècnic de la UD Alzira, Manolo Herero, es lamentà al final del partit perque «dos errades puntuals ens han condemnat». A Herrero no li agradà gens ni miqueta la primera part davant «les moltes pèrdues de baló», però es mostrà satisfet pel segon temps «hem donat un salt de qualitat» tot i que afegí «ferem errades que no son d’esta categoria».

L’entrenador blaugrana, que encara no tira la tovallola, digué en la conferència de premsa «hem d’afrontar els partits amb menys tensió i precipitació».

Herrero es mostrà satisfet de l’actuación del debutant, Brenes, del que va dir «és un jugador de molta qualitat que ens aportarà coses molt positives».

Vicent Cucarella

L'afició no perd l'esperança

Manolo Herrero durant la roda de premsa

El Suñer Picó registrà una pobra entrada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here