Vicent García Mont, proclamat com a candidat a l’alcaldia d’Algemesí amb el repte de traure més regidors que a les passades eleccions

1
402

 

El PP d’Algemesí va proclamar ahir divendres a l’actual alcalde, Vicent García Mont, com a candidat a l’alcaldia d’esta localitat de la Ribera Alta. Acompanyat pel president Provincial del PP, Alfonso Rus, del President comarcal, Rafa Soler, alcaldes, regidors, militants i simpatitzants, García Mont es va marcar el repte de millorar »encara més» els resultats electorals de la passada legislatura i inclús va pronosticar que el PP a Algemesí trauria tres edils més.

Vicent García i Alfonso Rus a l'acte celebrat a Algemesí

1 Comentario

  1. Lo que está haciendo el PP en Algemesí es un asco..Se gastan dinero en cosas que no merecen la pena pero que llenan los bolsillos de alguno de los ediles…Puta corrupción…Conozco a mucha de la gente de la foto, solamente dos o tres son realmente del PP, los otros son unos «pelotas» que están a ver que chupan….

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here