Més de cent persones es manifesten a l’Alcúdia en contra el cessament de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana.

0
734

Convocada per Joves de l’Alcúdia per TV3, la manifestació va estar recolzada per Acció Cultural del País Valencià, Compromís per l’Alcúdia, Plataforma Sense Senyal, Maulets de la Ribera i el Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia. Entre els assistents a la concentració es trobaven el regidor de Compromís per l’Alcúdia, Paco Sanz, els regidors del PSPV-PSOE, Paco Martínez i Paulí Alapont, i el diputat autonòmic Francesc Signes.

Tot i a pesar de la pluja i el fred, més d’un centenar de persones es van reunir ahir a la Plaça Tirant lo Blanc de l’Alcúdia per manifestar-se en contra del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià, després que el passat 18 de gener Acció Cultural del País Valencià cedira davant la campanya de persecució que el govern de la Generalitat porta realitzant des del passat any 2007.

A l’acte es va llegir un manifest on es denunciava la censura d’aquest canal per part del govern valencià com un atac gravíssim a la llengua i la cultura del País Valencià, un atac que “nega als valencians i valencianes una televisió de qualitat en la nostra pròpia llengua”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here