Inauguració de la I Fira Outlet de l’Alcúdia

0
907

La fira ha obert les portes a les 10 del matí a la Plaça Tirant lo Blanch. La presidenta de l’Alcúdia Qualitat, Carmen Martínez, l’alcalde, Robert Martínez Correcher, i altres membres de la Corporació han inaugurat la fira i han fet el primer recorregut pels 33 estands participants.

L’oratge ha donat una treva, de moment no ha caigut ni una gota d’aigua, el sol està eixint i la gent va animant-se a visitar la Fira, un centre comercial accessible, on els visitants podran adquirir productes de qualitat a preus reduïts i conéixer de prop l’oferta dels diferents comerços.

La Fira, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Caixa Rural, té ambientació musical i zona de jocs infantils. A més duu altres activitats afegides, com ara demostracions de chi kung o actuacions de tabal i dolçaina. A més, a l’estand de l’Ajuntament, es rifaran 10 plantes al dia entre el públic assistent que vullga reomplir les butlletes de la rifa.

A la Plaça Tirant lo Blanch podreu trobar, a més, una zona de restauració a càrrec del Restaurant la Piscina i del Restaurant l’Oncle Pere per  pegar un mosset o prendre alguna cosa.

A més de roba i complements de fora de temporada, la Fira Outlet-Comercial oferix una ampla oferta de productes i serveis de diferents sectors com ara òptica, autoescoles, restauració, moble i interiorisme, complements i alimentació per a mascotes, descans, salut, joieria, roba i complements esportius, estètica, merceria, perruqueria, serveis neteja, fisioteràpia i nutrició.

La Fira romandrà  oberta diumenge de 9 del matí a 10 de la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here