Varies indústries comencen a instal.lar-se en el Parc Empresarial El Pla d’Alzira

0
485

Varies indústries, dos han iniciat els primers treballs, i altres quatre ho faran en breu, comencen a instal.lar-se en el Parc Empresarial El Pla d’Alzira que ha sigut visitat este migdia per l’Alcaldessa, Elena Bastidas i per varios regidors de la corporació junt una comitiva d’empresaris locals encapçalada pel president, Josep Villalba.

A hores d’ara hi han venudes més de 40 parcel.les que sumen uns 300.000 m2, quasi el 50% de la superficie destinada a les indústries que és de 636.000 m2

Amb una inversió superior als 65 milions d’euros el nou polígon, que s’inaugurarà en juny, es troba en estos moments al 75% de la seua execució.

Segons el gerent de l’agent urbanitzador Alzira Parc, Xavier Marchesi, » en la Comunitat Valenciana no hi han polígons industrials com aquest, acabat, amb tots els serveis i a un preu competitiu». Així l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial és mostren esperançats sobre l’atracció d’este parc industrial cap a les empreses que, en principi, tenien previst instal.larse en altres municipis, «com que careixen de les condicions del nou polígon d’Alzira, al final vindran açí».

Villalba es mostrà optimista respecte al futur del Parc Empresarial «els empresaris van animant-se i perdent la por, primer començà a instal.larse una, després quatre i ara dos més estan adaptant a marxes forçades els seus projectes, una d’elles alçarà una nau de 10.000 m2».

Mentre, la primera autoritat local anuncià que la inauguració del Pla tindrá lloc en juny, superada la data electoral del 22 de maig i que sols hi han pendents «un parell d’autoritzacions» a més de conectar el polígon amb la carretera d’Algemesí, la CV-42, un accés que està fent-se en estos moments.

Les empreses que s’instal.len en el Parc Empresarial d’Alzira contaran amb una doble xarxa de suministrament; una procedent d’aigües subterrànies i altra d’aigües depurades per a ús industrial. També estarà dotat de telecomunicacions, mentre la llum estarà conectada a la subestació de Benicull amb una potència estimada de consum de 60.000 kw.

XIFRES

– 65 milions d’euros d’inversió

-Superfície total de 1.070.000 m2 i 632.000 m2 de parcel.les indutrials

-Més de 40 empreses han invertit ja en el Parc

-Preu taxat de les parcel.les: 129,5 m2

EQUIPAMENTS

-Conexions amb la CV-42 i la CV-50

-Fácil accés des de la A7 i la AP 7

-2.750 places d’aparcament més 51 per a vehicles pesats

– Dos víes de 3,5 metres d’amplària en cada sentit en eixos principals i secundaris

-1,472 Km de carril-bici

-Estació de tractament terciari

-112.494 m2 de zones verdes

El tècnics expliquen a les autoritats locals l'estat de les obres
Les obres continúen a un bon ritme

ti

Visita a les obres
Parc Empresarial El Pla i al fons la ciutat d'Alzira

tus

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here