La Societat Musical d’Alzira estrena el diumenge el pasdoble ‘Alfonso Rovira’ de Josep Grau

0
501

Alfonso Rovira presenta un concert de la Societat Musical / Foto. F. García

La Societat Musical d’Alzira celebrarà el Concert de Primavera este diumenge a les set de la vesprada en el Gran Teatre i que dirigirà el mestre Àngel Crespo. En este acte, la Banda Simfònica estrenarà el pasdoble ‘Alfonso Rovira’ que ha compost el músic alcireño Josep Grau. Una peça musical dedicada al periodista degà de la ciutat i que s’estrena per a commemorar el huitanta aniversari de Rovira. Abans que la banda interprete este pasdoble, actuaran com a solistes Ignacio Soler, fagotista, que ha sigut membre de The World Orchestra. També es podrà escoltar a Iván Ortega i Javier Marimón, bombardins, amb un ampli bagatge en concursos i que seguixen formant-se. Finalment, també actuarà el quintet de metalls Art Brass creat en 2005, amb l’obra ‘Preludi i dansa de l’Alba’. La banda també interpretarà obres de Martín Domigo, Offembach i Bart Picqueur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here