El Bloc d’Alzira demana desestimar el PAI de la Garrofera per la situació de concurs de creditors de la seua urbanitzadora

0
715

  

Carles Aranda, portaveu i regidor del Bloc

El Bloc demana la suspensió del PAI de la Garrofera. Per això en un comunicat explica que fa pocs dies es publicava en premsa que l’empresa urbanitzadora Quatre Carreres vinculada a la Caixa Castella La Manxa ha presentat concurs voluntari de creditors per la seua mala situació econòmica. Segons el regidor Carles Aranda, l’alcaldessa i el PP van aprovar amb caràcter provisional la requalificació de més de dos milions de metres quadrats en la partida de la Garrofera on construir més de 3.000 habitatges i un camp de golf. 

Aquesta macro urbanització, a més, »estava vinculada amb les propietats que Paco Roig havia adquirit en la Casella» on pretenia impulsar un PAI que finalment es va paralitzar per la resposta generalitzada en contra de la ciutat d’Alzira i la Plataforma Salvem La Casella. Amb la presentació d’aquest concurs de creditors i »tenint en compte la mala situació de la Caixa Castella la Manxa» des del Bloc sol·licita a Bastidas a través d’una moció que es resolga el PAI i se suprimisca del nou Pla General d’Alzira actualment en tramitació. »És una oportunitat que es presenta i no hi ha dubte que, d’arribar al govern municipal, una de les mesures a adoptar sería dur a terme aquesta resolució conforme està previst en la Llei», segons Aranda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here