Campanya per promocionar el valencià i exposició d’Enric Valor a Alzira

0
512
Les Rondalles Valencianes d'Enric Valor

La campanya «En valencià» patrocinada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua arribarà el próxim dimecres dia 9 a Alzira per promocionar la nostra llengua.

L’acte consisteix en la instla.lació d’una carpa, entre les 9,30 hores i les 12,30 hores,  amb jocs i repartiment de material promocionador de l’ús del valencià.

Aquesta campanya recorrerà fins 34 municipis valencians, entre ells Alzira, amb l’esmentat eslògan que serà el logotip i marca de la promoció i ús del valencià en els pròxims anys en l’àmbit institucional.

En la mateixa data s’inaugurarà l’exposició dedicada a l’escriptor Enric Valor titulada «Enric Valor. El valor de les paraules». I l’acadèmic Emili Casanova pronunciarà una conferència sobre l’autor de Castalla dirigida, principalment, a estudiants i joves en general, amb una part d’homenatge i reconeiximent a Enric Valor i una altra sobre les seues aportacions a la llengua i a la literatura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here