Alzira serà una de les primeres ciutats en contar amb servei Wifi

0
470

La Diputació de València ha elegit Alzira i Cullera, en la comarca de la Ribera, a més de Xàtiva, Montacada, Ontinyent, Sagunt i Tavernes com el primer grup de municipis als que la Diputació de València dotarà amb servei Wifi.

El projecte abasta el suministrament, instal.lació, configuració i explotació d’una de les majors xarxes inalàmbriques d’Europa, donat que cobrirà les 268 localitats de la província de València, amb velocitats de fins 50 Mb.

Segons l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas «es tracta d’una excel.lent notícia per Alzira perque podrem contar amb el servei Wifi sense cap cost per a l’Ajuntament i seguir així amb el nostre projecte de modernització i aposta per les noves tecnologies al servei dels ciutadans».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here