Obri les portes el Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta

0
574

El veïns del barri de l’Alquerieta podran gaudir, des de hui dijous, de les noves instal.lacions del Centre de Participació Ciutadana (CPC) que serà inaugurat a les 12 hores per l’alcaldessa, Elena Bastidas i pel secretari autonòmic d’Autonomia Personal i Dependència, Joaquim Martinez. El centre ha estat construït amb fons europeus i de la Generalitat per «resoldre els problemes de convivència, integració i seguretat que pateix aquest barri» segons va dir Bastidas en la seua última visita a l’Alquerieta. La inauguració es fa amb un any de retard des que finalitzaren les obres i va ser expoliat, en el seu dia, amb robatori de divers material i  mobiliari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here