L’Alcúdia Qualitat organitza la 1a Fira Outlet–Comercial

0
720

cartell fira outlet
Fira Outlet l'Alcúdia

Els dies 5 i 6 de març se celebrarà la 1a Fira Outlet–Comercial de l’Alcúdia a la plaça Tirant lo Blanc. S’han adherit un total de 33 comerços de diversos sectors d’activitat.

Durant el primer cap de setmana de març un bon grapat de comerços adherits a l’Alcúdia Qualitat muntaran a la plaça Tirant lo Blanc un centre comercial obert, on els visitants podran adquirir productes de qualitat a preus reduïts i conéixer de prop l’oferta dels diferents comerços.

La Fira, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Caixa Rural, tindrà ambientació musical, zona de jocs infantils i durant les jornades es realitzaran sortejos entre els assistents. A més hi haurà una zona de restauració a càrrec del Restaurant la Piscina i del Restaurant l’Oncle Pere per si es vol pegar un mosset o prendre alguna cosa.

A més de la venda de roba i complements de fora de temporada, la Fira Outlet-Comercial apostarà per una gran oferta de productes i serveis de diferents sectors, com roba per a home i dona, roba infantil, calçat, òptica, autoescoles, restauració, moble i interiorisme, complements i alimentació per a mascotes, descans, salut, joieria, roba i complements esportius, estètica, merceria, perruqueria, serveis de neteja, fisioteràpia, nutrició, i més que se’n poden afegir.

La Fira obrirà al públic dissabte i diumenge de 9 del matí a 10 de la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here