L’Alcúdia prepara els actes de la Setmana de la Dona

0
744

Demà divendres 4 de març s’enceta a l’Alcúdia la Setmana de la Dona amb un catàleg d’actes molt variat. Cultura, salut i festa es donen cita durant tota la setmana per reconèixer i destacar la figura de la dona a la nostra societat.

 

Dos actes donen començament a la Setmana: la Conferència “Un decàleg contra el càncer”, a les 7 de la vesprada a la Casa de la Cultura, a càrrec d’Ana María Ferrer Forní, doctora col·laboradora de la Junta Provincial Contra el Càncer de València i, a les 10.30 de la nit, a la sala d’actes del mateix edifici, l’espectacle flamenc “Un passeig pels sentits”, a càrrec de la companyia flamenca de Manuel Serena.

Dissabte 5 de març, a partir de les 10 de la nit, se celebrarà el Sopar Popular del Dia de la Dona, patrocinat per l’Ajuntament i organitzat per l’Associació de Dones de l’Alcúdia. Aquest any, el poble vol recuperar l’antiga tradició de la festa de Carnestoltes i convida a anar al sopar disfressat o acudir a la festa posterior (a partir de les 12 de la nit) també amb disfressa. La picadeta i la beguda aniran a càrrec de l’organització i per a la festa de després s’instal·larà una Discomòbil fins la matinada.

 

Dilluns 7 serà el dia més esportiu, ja que se celebrarà la XIII Marató a peu a l’Avinguda, organitzada per l’associació de mestresses i consumidores Tyrius. Aquesta eixirà a les 4 de la vesprada des del parc de la Nòria i, quan finalitze, l’organització convidarà a totes les dones a orxata i fartons, mentre que l’Ajuntament repartirà plantes entre tots els assistents.

També dilluns, a les 7.30 de la vesprada a la sala de conferències de la Casa de la Cultura, tindrà lloc una interessant conferència-taller: “La dona als mitjans: la gran mentida”, a càrrec de Sandra Fernández Martorell, periodista i fotògrafa de Sueca.

Finalment, dimarts dia 8, les Dones de l’Alcúdia organitzaran un esmorzar popular de coques de cansalada i sangria, a partir de les 10 del matí, a la plaça Tirant lo Blanc. La Regidoria de la Dona repartirà, de nou, plantes a tots els assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here